5. rujna 2015.

Cao,cao...

Sigurno ste vec vidjele da sam na facebook.page-u objavila sliku sa predivnom maskarom na ocima.
Iz naslova ste mogle zakljuciti o kojoj maskari je rijec te stoga prelazimo na ono sto nam Avon nudi s novom maskarom.



Prva maskara koja prirodnim trepavicama daje izgled vjestackih.Traje tokom cijelog dana,ne trusi se i ne razmazuje.Patentirana formula 1000 vlakana.
Hiljade vlakana razlicitih velicina i oblika obavijaju trepavice,daju im volumen i izgled vjestackih trepavica.




Ja cu s vama podijeliti svoje iskustvo i trudit cu se da budem kratka i jasna.



Pakovanje: 10 ml maskare u elegantnom crnom pakovanju.
Pakovanje je identicno BIG & Daring vodootpotnoj maskari o kojoj ste vec mogli citati na blogu (ovdje),razlika je jedino u boji slova.







Cetkica: Cetkica je bademastog oblika,obuhvati trepavice od unutarnjeg do vanjskog ugla oka,na cetkici ne ostaje visak proizvoda,sto je meni vrlo bitno jer ne volim kad se razmrljam sva.





Ucinak: Vec sam nekoliko puta napomenula da imam dosta duge i blago uvijene trepavice koje su skoro pa bijele.Kod maskare trazim dobru pigmentaciju,postojanost,da se ne trusi te da mi cetkica izvuce trepavice bez sljepljivanja.
Ova maskara to sve ima.Pigmentacija je odlicna,u potpunosti svaku dlacicu prekrijem i nemam straha od toga da bi mi neka dlacica mogla ostati bijela.Zatim mi je vrlo vazno sto ne ostaje visak proizvoda na cetkici te dolazimo do toga da maskara nije previse tecna kao sto je slucaj sa vecinom,te samim tim dolazimo i do toga da mi ne lijepi trepavice.
Takodjer je vrlo postojana i u ovim posljednjim vrelim danima ostaje na mjestu te se zaista ne trusi.Koliki je efekt umjetnih trepavica prepustav vama da prosudite na osnovu slika.








Nijansa maskare je NAVY,odnosno teget plava i odusevljena sam kako izgleda na plavim ocima.
I svakome ko ima plave ili zelene oci bi preporucila da si priusti jednu plavu maskaru.Ne brinite,nece se isticati trepavice u plavoj boji vec ce ta plava boja maskare istaknuti vasu boju ociju,a trepavicr ce i dalje izgledati crne dok se neko dobro ne zagleda u njih.Mislim da je ovo jako vazno za djevojke koje nisu dovoljno hrabre pa idu na sigurno.

Maskaru mozete naruciti u katalogu 13/2015 po cijeni od 8.90 KM sto je i vise nego povoljno s obzirom na sam kvalitet maskare (regularna cijena 15,20).
Maskaru mozete naruciti u klasicnoj crnoj boji,u tamno smedjoj te plavoj.


Ja sam i vise nego zadovoljna efektom koji maskara ima na mojim trepavicama.Ucini ih vizuelno dosta guscim,cetkica mi olaksava izvlacenje trepavica.U koliko niste ljubitelj umjetnih trepavica ili pak ste nespretne s njima poput mene,a zelite vizuelno gusce trepavice ili imate guste trepavice koje zelite uviti ovo je definitivno proizvod za vas.


Nadam se da sam vam olaksala odabir maskare i da cete s ovom maskarom biti u potpunosti odusevljeni.Do iduceg citanja :*

P.S. U suradnji sa Avonom na FB stranici bloga vas ceka nagradna igra u kojoj mozda bas vi mozete osvojiti ovu maskaru u klasicnoj crnoj nijansi.Nagradna igra traje do 12.9. te ukoliko se niste do sada prikljucile jos uvijek stignete.Sretno!

10 komentari

Divno izgleda, probala sam u klasicnoj crnoj nijansi i super je. :D

REPLY

Imala sam Big and Darling vodootpornu maskaru i onaj cep sto je na vrhu bocice jednostavno spao i ostala je neupotrebljiva. Ova izgleda dobro...lijepo na Vasim trepavicama...super recenzija..

REPLY

Imala sam Big and Darling vodootpornu maskaru i onaj cep sto je na vrhu bocice jednostavno spao i ostala je neupotrebljiva. Ova izgleda dobro...lijepo na Vasim trepavicama...super recenzija..

REPLY

Ja sam s obje preeezadovoljna.Hvala ti mnogo :*

REPLY

Hvala,uskoro mi stize i crna,ali s ovom sam i vise nego zadovoljna.Boja ociju jos vise dodje do izrazaja,a maskara se u ovisno od svijetlosti presijava na plavo,a na prvu izgleda kao crna.

REPLY

U trepavice ti super izgledaju sa ovom maskarom. Nisam probala nijednu verziju, dok ne potrošim ove koje imam ne razmišljam o novoj maskari, ali ću imati ovu u vidu.

REPLY

Hvala,definitivno probaj,ja sam odusevljena,sve su pale u zaborav nakon sto sam ovu probala...Jedva cekam crna da stigne :)

REPLY

Imas tako dobre trepavice, da ih ustvari trebas samo obojiti :D Zanima me kako bi se ova maskara ponasala na mojim jad i bijeda trepavicama :D

REPLY

Imas tako dobre trepavice, da ih ustvari trebas samo obojiti :D Zanima me kako bi se ova maskara ponasala na mojim jad i bijeda trepavicama :D

REPLY

Hvala :) maslinovo ulje ucinilo cuda s njima...ja bas nagovaram mamu da isprobam na njenim trepavicama pa da uslikam,al ona ne moze izdrzat 3 min s maskarom na ocima jer je odma oci peku,suze,zacrvene se...Ali s obzirim na cetkicu ove maskare,vjerujem da bi ti odgovarala..Jer je debela i sigurno bi ih dobrooo izvukla...

REPLY

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates