20. veljače 2017.


Moja upotreba korektora je svedena na minimum,nemam po licu neke nepravilnosti niti bubuljice koje bi se trebale prekrivati.Koristim lagane i tečne korektore na podočnjacima i to bi bilo to.

Međutim u posljednjih dva mjeseca sam dobila invaziju crvenih bubuljica na desnom obrazu što mi se nikada prije nije dešavalo.Formirale su se u predivan krug na licu i uz redovnu njegu lica i čak korištenje Avene TriAcneal expert emulzije one su toliko uporne i ne postustaju.
 Ni jedan korektor koji imam nije dovoljno jak da ih sakrije tako sam se odlučila da pod hitno trebam novi.

Izbor je pao na Rimmel Lasting Finish korektor iz razloga što na stanju nije bilo ni jedne Catrice kamuflaže jer sam za nju čitala samo pohvale.

Iz Rimmela kažu da pokriva tamne krugove oko očiju,nepravilnosti i diskoloracije i da traje apsolutno cijeli dan.

Odlučila sam se za nijansu 020 ivory i kada sam došla kući učinila mi se tamnijom nego što bi trebala biti,međutim nije čim se malo "zagrebe" površina.


Tekstura korektora je poprilično gusta,ali i vrlo kremasta.Nanosim ga tako što prstom pokupim proizvod i utapkam na dijelove koje treba da sakrijem.

Kada su u pitanju moje drage gošće na licu,nanosim ga nakon kreme i primera,a prije pudera.Utapkam gdje treba,uzmem RT buffing bruh i samo nastavim utapkavati dok se proizvod ne izblenda i ne izjednačni sa mojom kožom.

Par dana sam ga koristila samo za bubuljice,ali kako sam ukapirala da je vrlo maziv kad dođe u dodir sa kožom,odlučila sam se da ga nanesem i na područje ispod očiju.Obzirom na njegovu gustu teksturu imala sam u vidu da će se uvlačiti u linije ispod očiju,ali to nije slučajkod mene,mada ukoliko vi imate taj dio nešto isušenijim onda mislim da ovo neće biti najidealnije rješenje.
I na područje ispod očiju ga nanosim na isti način,prstom ga utapkam pa onda blendam kistom.

Pokrivna moć mu je izuzetna,u potpunosti ubije crvenilo mojih ne tako dragih gošći,što je meni i bilo najpotrebnije.da se razumijemo,taj reljef koji one naprave na licu se ne može pokriti i dodavanjem slojeva korektora i pudera samo možete pogoršati,tako da je dovoljno da se ubije crvenilo.

Kako sam već navela kada prekrivam bubuljice to radim prije nanošenja pudera i onda lagano nanosim Rimmel Match Perfection puder i blendam istim kistom.Korektor i puder savršeno surađuju i ni u jednom momentu nećebiti vidljivo da ste prethodno nanjele korektor.Savršeno se stapaju jedan sa drugim,a korektor pri tome ne gubi svoju pokrivnu moć.

Na podočnjake ga nanosim nakon pudera i u toj kombinaciji odlično surađuju.Super mi posvijetli predio ispod očiju,sakrije moje maslinasto zelene krugove i ja mirna cijeli dan.

Zaista je postojan i definitivno imam osjećaj da kada bi ga nosila 24 sata da bi svih 24 sata uspio da sakrije moje nepoželjne gošće.

Suma sumarum,ukoliko tražite nešto pristupačno i jako dobro za prekrivanje crvenila,bubuljica ili bilo kakvih nepravilnosti onda bi svakako preporučila da probate sa Rimmel Lasting finish korektorom.

Kako prekriva možete vidjeti na slici ispod,žao mi je što nisam uspijela da uslikam kako to izgleda prije nanošenja,međutim vjerujem da ćete vidjeti istaknuti reljef,ali ne i crvenilo.





Čime se vi borite protiv crvenila i nepravilnosti na licu?Jeste li probale Rimmel Lasting finish korektor?

Pišite mi :*
Do idućeg čitanja :* :*

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates