25. veljače 2017.

O parfemima pišem rijetko,gotovo nikako,ali ih često mijenjam.Nisam vjerna dugo jednom mirisu,jednostavno mi dosadi.Slagala bi kada bi rekla da neki parfem nisam dva puta kupila,ali to se rijetko dešava.Dior Miss Cherry,D&G The One i Versace Versenses su neki od mojih favorite i rado ih dokupljujem.

Avon parfeme mnogo volim i vrlo rado ih isprobavam.Do sada se nisam susrela sa nekim od Avon parfema,a da mi se pokazao lošim u smislu trajnosti.Parfemi iz Avona su odličan izbor ukoliko želite kvalitetne i postojane parfeme,a niste spremni izdvojiti veći iznos novca.

Uvod se odnosi na parfeme,iako vam danas neću pisati o parfemu već toaletnoj vodi.



Avon Imari Elixir EDT o kojem ću pokušati da napišem par riječi je sastavni dio triologije Imari mirisa,te tako pored Imari Elixir EDT u liniji imate još dva mirisa,a riječ je o  Imari i Imari Seduction toaletnim vodama.

Imari EDT proslavlja 30 godina,dok je Imari Elixir lansiran 2015. godine.

Opisati miris riječima meni je izuzetno teško,ali uz par informacija koje sam pronašla o mirisnim notama pokušat ću vam dočarati kako doživljavam Imari Elixir.

Voćno-cvijetna kategorija mirisa u kojoj je glavna nota kupine i prilikom nanošenja vrlo je dominantna.

Sljedeće note su ruža i vanilija.Niti jedna moja omiljena.Vremenom nota kupine se lagano gubi,a do izražaja dolaze upravo ruža i vanilija.Ni jedna od te dvije note nije dominantna već se lagano isprepliću stvarajući predivnu harmoniju mirisa.Iako sam veliki protivnik ruže i vanilije u mirisima meni one u ovom slučaju ne smetaju.Potpuno su decentne i ne guše,a svakako su primjetne.

Vremenom miris gubi na intenzitetu,ali je i dalje prisutan.Kako se lagano gasi tako prelazi u puderaste note i lagano vam daje do znanja da je kraj napornog dana.




Nadam se da sam uspijela da vam barem malo približim Imari Elixir iako sam potpuno svijesna da je to putem riječi gotovo nemoguće.



Koje parfeme rado koristite?Koji je vaš omiljeni?
Do idućeg čitanja :* 

*PR proizvod

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates