20. veljače 2015.

Ćao ljepotice moje,za neke od proizvoda iz današnjeg posta spremam detaljnije recenzije,ali sam toliko nestrpljiva da sve dostojanstveno testiram da sam odlučila s vama podijeliti svoje prve utiske o svim proizvodima.

Ja sam bila vrlo skeptična po pitanju naručivanja proizvoda iz kataloga,Ja to ne mogu pipnuti,isprobati tako da nije dolazilo u obzir jer ne volim bacati novac.
Nakon što sam dobila prvi paketić od kompanije Avon u kojem se nalazilo nekoliko Ultra color indulgence ruževa za usne (o njima ste mogli čitati OVDJE),gel finish lak za nokte i kupkica nisam odustala dok nisam pronašla gospođu koja je Avon dama kako bih uporedila nijanse prikazne u katalogu i uživo.Ostala sam iznenađena jer vrlo mala,neprimijetna razlika u nijansam koja se vjerovatno na prvi pogled ne bi ni primjetila da ja nisam bila uporna da je ustanovim.

14.2. sam od Avona dobila drugi paket /Valentinovski poklon/ u kojem su se nalazile dvije prekrasne palete sijena,rumenilo,krema za noge i kupka i sve to imate da naručite u novom 04/2015. katalogu,ali o tome ćete moći pročitati i u nastavku teksta.

Danas mi je stigla moja prva porudžbina iz Avon ikada (iako imm 3-4 proizvoda Avon od ranije i zaista ne znam kako su dospijeli do mene,vjerovatno mamini pokloni od kolegica) i naravno imam zamjerku,nije stigla kompletna,ali teta je rekla da će doći u idućoj turi  do 3.3. tako da je oprošteno.Ja sam naručila parfem LITTLE BLACK DRESS limited edition od 30 ml jer sam o njemu čula samo riječi hvale i uz njega je došla maskara super SHOCK 10ml i skidač šminke sa očiju,zatim sam naručila lak protiv listanja noktiju,stklenu turpiju (koja nije došl,ali će doći),još dvije nijanse indulgence ruževa (koji također nisu došli).

Već sam i previše razvukla uvod pa je vrijeme da se bacimo na posao.

Moram priznati da sam bila prijatno izneađena poklonom za Valentinovo od Avona,hvala vam.sadržaj paketa me je ostavio bez teksta,2 prekrasne true color quad palete*,ideal luminous rumenilo* ,nova sensens kupka* te krema za stopala (limited edition)*

Avon je u svoj asortiman quad paleta uveo dva noviteta,dvije nove palete sa predivnim novim proljetnim nijansama Vintage Amnesia(roskaste nijanse) te Moody Blues (ljubičaste nijanse) koje možete naručiti u novom 04/2015. katalogu po cijeni od 11,90 KM (redovna cijena 18,50 KM) jer su na 35% popusta,svaka.Mene je oduševilo prvenstveno pakovanje,kompaktno je,ogledalo koje se nalazi na unutrašnjoj strani poklopca,predivne 4 nijanse označene brojevi kako bi nam olakšalo način primjene (prvenstveno za početnike).



Pored paleta stiglo je i predivno rumenilo koje također možete naručiti u katalogu 04/2015. po cijeni od 11,90 KM (redovna cijena 20,00 KM).Pakovanje je kao i kod paleta,vrlo kompaktno sa predivnim cvjetovima srebreno-roze boje,na unutrašnjoj strani poklopca se nalazi ogedalo,te četkica koju ja nisam koristila.


Senses  Secret kiss gel za tuširanje kako iz Avona kažu romantična kombinacija bijelog jasmina i slatke ruže,možete naručiti  u katalogu 04/2015. po cijeni od 3,50 KM (redovna cijena 6,50 KM).Meni se tu nema mnogo šta pričati,gel kao gel,meni je bitno da mnogo pijeni i lijepo miriše i da mi barem kratko vrijeme taj miris ostane na koži.Secret kiss ima lijepi,osvježavajući miris koji mi mnogo prija i podsjeća na proljeće/ljeto.
(naručila sam još jedan da mi se nađe).


Kremu za stopala sam koristila tek jedan put,ali sam prošlo ljeto koristila jednu Avonovu kremu za stopala i jako dobro se pokazala,vjerujem da će i sa ovom biti isti slučaj.

Avon je također poslao i 3 nove nijanse svojih Ultra color ruževa,a u pitanju su Berry Bright,Wine Berry te Pink Dream nijanse.



Sad je došao red da  vam predstavim dio svoje narudžbine koji mi je stigao.
Losion za uklanjanje make up-a s očiju,super Shock maskara,Little Black Dress parfem te lak protiv listanja noktiju.




Kakvo vam se čine moji noviteti?O čemu biste najradije čitale?Jeste li probale nešto od ovih proizvoda?Do idućeg čitanja :*:*



8 komentari

Ja čekam svoj paket, naručila sam isti ko i ti, najviše zbog parfema jer ga obožavam, a i baš me zanima kakva će biti maskara. Inače, od kad znam za sebe, naručujem iz avona i nikad mi nije bio problem naručivati "na slijepo" jer bi se uglavnom stvari pokazale odličnima. :))

REPLY

Maskara je savrsena :) gumena siroka cetkica,mogu ti poslati sliku da vidis ukoliko te zanima,samo mi se javi u inbox :) parfem su prijateljice hvalile pa sam ga narucila i nisam se pokajala..

REPLY

Kremu za stopala sam imala davno, ali sjećam se da je bila dobra. Ne samo meni, i drugi su hvalili :D Mislim da je to ista kao ova, da nisam pogriješila, ali inače su mi Avon proizvodi za stopala dobri.
Ruževi su lijepi <3

REPLY

Za ruzeve spremam recenziju,mozda vec i sutra.Ja imam neku sa zelenim slovima i bas mi se super pokazala,tako da vjerujem da ce i ova.Primjetila sam razliku u teksturi,ova nova je malo gusca.

REPLY

Rumenilo divno izgleda. :) Imam jedno njihovo rumenilo i najljepše je u cijeloj mojoj kolekciji koja i nije mala. :)

REPLY

Ja jos uvijek razmisljam da li da narucim taj set, imam Little black dress jos od prosle godine kad je bio u setu za 8.mart sa maskarom i lakom za nokte ako se dobro sjecam...Ruzevi su predivni, prelijepe nijanse :) Lijepa je i paletica i rumenilo.. Trebala bih i ja probati te njihove kremice za stopala, dosta djevojaka ih hvali.

REPLY

Moram priznati da je zasjenio mnoga rumenila u takodjer ne tako maloj kolekciji.Tekstura je tako svilenkasta i njezna,odusevljena sam.

REPLY

Ja nemam vecih problema sa stopalima,tipa da su suha ili nesto,ali volim ljeti posebno mackati noge za svaki slucaj zbog sandala.Za parfem vec pregovaram,trazim potencijalnog sponzora (citaj mama ili tata) za veliku verziju,jer je decko kupio ovu LE od 30ml.

REPLY

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates