5. svibnja 2016.

Sjecate se gel finish lakova iz Avona?Sada nam dolaze sa novom formulom koja sadrzi omega ulja i sa jos vise sjaja i novim nazivom gel shine.

Avon lakove volim prvenstveno zbog cetkice koja mi uvijek olaksa nanosenje laka.Postojanosti i izvrsne pigmentacije.
Pored standardnih 14 nijansi koje su do sada bile u ponudi sa novom formulom i novim nazivom avon predstavlja i 6 novih jako zanimljivih nijansi od kojih ja imam samo jednu rain washed i zaista sam odusevljena njome.

Danasnji post ce biti nesto vise u slikama nego u tekstu,ali svakako cu se potruditi da vam kazem koju rijec o svakoj nijansi.


Krenuti cu sa novom nijansom rain washed koja je prava pastelna nijansa.Pomalo je cudna i ovisno od svijetla nijansa se mijenja.Na dnevnom svijetlu izgleda kao njezno ljubicasta,na umjetnom svijetlu kao svijetlo plava dok je u bocici se meni na prvu cinilo da je siva.





Zatim idemo sa tamnijom ljubicastom nijansom koja mi se mnogo vise svidja u bocici nego na noktima jer je na noktima dosta tamnija.




Idemo sa najtamnijom nijansom koja je prava trula visnja.




 Zatim idemo na dva laka iz magic effects linije.
  
Prvi je mineral crush sa kristalnim sljokicama koji daje 3D efekat.Mnogo volim hrapavce na noktima jer su izuzetno postojani.




Da cujem koja od vas ne voli cipku?Tako sam i mislila.Sve mi volimo cipku jer odise zensvenoscu i glamurom.Zasto je  ne bi nosile i na noktima?

Magic effects lace lak za nokte je lak koji ce uciniti da vasi nokti izgledaju zenstveno bas kao da imate icpku na njima.Mozete ga nositi samostalno i preko nekog baznog laka i izgleda savrseno.Mnogo mi se dopada sto se sljokice iz laka ne gomilaju na cetkicu i mozete ih doslovno dozirati na nokte.Ovisno sto i kako volite.Na slici iznad gdje je prikazan rain washed lak mozete vidjeti kako lak izgleda u samo jednom sloju.I vrlo vazno,toliko se jednostavno skida da ga pozelim nositi non stop.



Za sami kraj sam vam ostavila nesto sto ja licno najvise volim.Gel shine top coat koji pored toga sto vasim noktima daje apsolutni izgled geliranih noktiju,postojanost laka izuzetno mnogo produzava,lak vam se nece ljustiti niti pucati.Od kako su dosli na trzite top coat lakovi sa efektom gela probala sam sve i svasta tako da sam se mnogo obradovala isprobavanju ovoga.



 Zajednicko za sve lakove je da su jako dugotrajni,pigmentovani,srednje gusti tako da vam se nece razljevati na sve strane,a opet necete imati osjecaj kao da radite sa osusenim lakom.
Svaka od nijansi izuzev  magic effects lace laka i top coata se nanosi u dva sloja ukoliko zelite potpunu pokrivnost i potpuni intenzitet boje.





 Kako vam se cine novi gel shine lakovi?Volite li Avon lakove i koja vam je nijansa omiljena?
Do iduceg citanja :*

*PR PROIZVOD

3 komentari

Rain washed je super, a zanima me i kakav je nadlak jer sam imala Essenceov i bio je jako dobar :)

REPLY

Boje odlicne...A tvoje slike lijepe...

REPLY

Boje odlicne...A tvoje slike lijepe...

REPLY

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates