5. srpnja 2018.




Ako bi bila primorana da odaberem samo jednu vrstu proizvoda iz Avona i da druge više  ne smijem koristiti, to bi definitivno bile maskare. 

Avon ima fenomenalne proizvode koje ponekad imam priliku isprobati među prvima, a i rado ih sama poručujem i to na mjesečnom nivou prethodnih nekoliko godina. Vrlo mali je broj proizvoda iz Avona koji mi nisu odgovarali, ali maskare nisu među njima. Nikada mi se nije desilo da sam dobila/kupila maskaru, a da mi ona nije odgovarala. 

Danas pišem o jednoj od tri nove maskare koje je Avon ubacio u svoju ponudu, crvenu big&daring koja je zapravo samo dobila make over pakovanja, ljubičastu big&falselash te sivu big&multiplied.

Ljubičasta - za efekat umjetnih trepavica 

Ne volim tečne maskare, ali ni one presuhe, najdraže su mi one taman. Avon maskare su jedne od takvih i to im u startu daje veliku prednost. Sa previše tečnim maskarama ne znam da radim, sva de umeljam, a maskare takve teksture imaju tendenciju da sljepe trepavice . Ne volim silikonske češljiće, zapravo nisam njihov fan, ali nije da ih nikako i nikada ne koristim.
Big&falselash maskara ima četkicu po mojoj mjeri, krupnu, sintetičku i savršenu za moje trepavice. 

Crni pigment je dosta intenzivan što ćete na slici slabije vidjeti jer baš zbog tog jakog intenziteta nanesem ovlaš maskare na trepavice čisto da im dadnem boje.

Nemam problema sa trepavicama, one su i sa maskarom i bez nje uvijene i sa volumenom, meni je potreban pigment jer su mi trepavice žute. 
Dakle tražim da mi trepavice ne sljepi i ne napravi strehu.

Volim maskare koje mi se u toku dana neće trusiti i razmazivati, ali ne volim vodootporne maskare jer su mi smor za skidanje. Big & falselash maskare je baš takva. U toku dana se ne trusi, ne topi na ovim vrućinama te se i ne razmazuje, a potpuno se skida samo blagim prelazom gela preko očiju.

U nastavku vas ostavljam slikama i da vidite kako to maskara izgleda na mojim trepavicama.







1 komentari:

Mnogo mi se sviđa ova maskara... Odličan post!

http://herecomesaajla.blogspot.ba/

REPLY

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates