27. travnja 2018.

Paketić sa Essence novitetina za proljeće/ljeto 2018  smo zajedno otvarale na instagramu. Najveću pažnju mi je definitivno privukla paleta sjena.



Paleta sjena ima potpuno drugačiji dizajn od dosadašnjih, ali karakteristično za Essence. U svakoj svojoj kolekciji maksimalno ulažu trud i rad kako bi osmislili nešto veselo, privlačno i drugačije.

Danas ćemo pričati o pravoj ljetnoj paleti pod nazivom mermaid eyeshadow box 03 my shell is my castel. Paleta broji 10 nijansi od kojih je samo jedna matt dok su sve ostalo shimmeraste.



Svaka od nijansi je zaista ljetna i potpuno asocira na more i plažu. Ima 5 plavih nijansi, 4 roze i jednu zlatnu.

Sve nijanse se najbolje nanose sintetičkim kistom izuzev jedine matt nijanse. Najvažnije od svega je da se ne truse.

Do sada sam probala nekoliko Essence paletica, ali sama pigmentacija im nije bila najbolja. Sve sjene iz ove palete su potpuno puteraste i imaju odličnu pigmentaciju koju možete dodatno pojačati uz Essence glitter primer.



Glitter primer nije klasična baza za sjene, više ima svrhu "ljepila" raznih šljokica i pigmenata, ali se odlično pokazala kao primer za shimmeraste sjenke.
Sjene se odlično lijepe na primer, ne skupljaju se u pregibu i jako su dugotrajne.



U sebi sadrži shimmer čime i doprinosi pojačanju intenziteta sjena. A kako to radi sa sjenama iz ove palete možete pogledati ispod na fotkama.




Lijevo su slike bez primera, desno sa primerom.





Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates