29. travnja 2017.

Ćao drage moje,danas vam pišem o L'oreal micelarnoj vodi za normalnu i mješovitu kožu.

Iako je L'oreal izbacio nove micelarne vode u novim ambalažama i količini od 400ml ja sam morala sa vama da podijelim svoje utiske o "staroj" verziji jer vjerujem da su jedino mogli poboljšati kvalitet sastava.




L'oreal micelarne vode su već dosta dugo prisutne na tržištu iako sam ih ja tek nedavno prvi puta probala.Omjer količine i cijene me nikada nije privlačio jer kao netko tko micelarne vode "pije" nije mi se isplatilo odvajati cca 10 KM za 200 ml.

Nedavno sam je ugrabila na sniženju (5,40 KM) i činilo mi se idealnim da je probam.Dolazi u elegantnom pakiranju i namijenjena je normalnoj i mješovitoj koži i prepoznati ćete je po plavo/zelenoj ambalaži dok za suhu i osjetljivu kožu postoji roza varijanta.

Od micelarne ne očekujem čuda,dovoljno mi je da mi "ugrubo" skine šminku kako bi ostatak što bolje uklonila nekom umivalicom.


Ono što je mene toliko oduševilo kod ove micelarne vode jeste njena efikasnost.Bez ikakvog trljanja u doslovno samo jednom potezu uklanja čak i maskaru sa očiju (naravno ne mislim na vodootpornu jer takve i ne koristim).
Nakon svakog ukljanjanja make up-a sam se umivala iako micelarna nije ostavljala ljepljivi trag.Ujutro sam je koristila za uklanjanje krema i seruma od prethodne večeri i po prvi puta nisam imala osjećaj da mi je ostalo nešto na licu što moram isprati.
Meni je jako bitno da mi ovakvi proizvodi ne iritiraju oči što se također nije dešavalo.

Iako dođe poprilično mala količina jako sporo se troši jer vam je vrlo malo potrebno kako bi uklonili potpuno sve.Ja sam svoje pakovanje kupila u februaru i koristila sam ga svakodnevno i kao što po slikama možete vidjeti imam ga još dovoljno za koji dan.



Kako sam na početku napisala L'oreal je svoja pakovanja promijenio i sada su micelarne dostupne u količini od 400ml što će sada biti još bolja investicija.


Koje su vaše omiljene micelarne vode?Do idućeg čitanja :* :*

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates