10. srpnja 2016.

 Vec smo svi upoznati sa tim da je Byphasse brend konacno dosao i na nase police.Ja sam kao i svaka druga dobra blogerica krenula u isprobavanje proizvoda koje nam Byphasse nudi tako da sam vam vec pisala o njihovom keratinskom spreju za kosu,a danas vam pisem o micelarnoj vodi.

Ja sam zena od micelarnih voda i mislim da ste to kroz moje postove mogle i same zakljuciti,ali do sada zaista nisam pronasla onu idealnu.Garnier micelarna (roza) me nakon izvjesnog vremena pocela peci za oci i isusila mi je dio oko ociju,Avonova mi je od samog pocetka pekla za oci,miris mi nije prijao,ali je odlicno uklanjala sminku.

Byphasse micelarna je namijenjenja suhoj,osjetljivoj i kozi sklonoj rozacei.Ne sadrzi boje,sapun,paraben niti alkohol.

Moje lice je masno i to sto je micelarna namijenjena suhoj kozi nije ostavilo neki suprotan efekt,odnosno moja koza nije nista masnija nakon koristenja micelarne niti sam primjetila ikakvu drugu reakciju.Takodjer moja koza lica je osjetljiva i cesto zna burno reagovati na odredjene proizvode ili se isusiti ili previse peci,zatezati,sa Byphasse micelarnom nisam imala nepozeljnih reakcija.

Micelarnu najcesce koristim za uklanjanje sminke,medjutim koristim je i kad nemam sminku prije umivanja uvece i zaista pokupi sve necistoce sa lica koje se skupljaju u toku dana.

Kakva je kod uklanjanja sminke?Odlicna!U potpunosti ukloni kompletan make up,maskaru sa ociju,tus pa cak i vodootporne.Na pakovanju stoji da se ne treba ispirati,ali ja svakako uvijek se nakon toga umijem i vjerujem da sve to radimo.

Mnogo mi se dopada sto mi ne zateze lice,ne ostavlja ljepljivi trag niti pece za oci,ali nikako.

Za 9,20 KM (u CM-u) i 9,95 KM (u Konzumu) dobit cete 500 ml proizvoda,a do 17.7. ih mozete pronaci na snizenju i jeftinije su za 3 km u oba objekta sto znaci da cete za jako malo novca dobiti jako puno proizvoda sa izuzetno dobrom kvalitetom.

 






Nadam se da sam vam pomogla da se odlucite za bas ovaj Byphasse proizvod.Jeste li probale nesto od Byphasse-a?Pisite mi,do iduceg citanja :* :*

6 komentari

Super post, jedva cekam da probam njihove proizvode :*

REPLY

Super post, jedva cekam da probam njihove proizvode :*

REPLY

Prelijep post :)
Odličan post i prelijep blog .
Pogledaj moj blog : http://herecomesajla.blogspot.ba/

REPLY

Imam ju i super mi je, baš mi je neki dan ppnestala i namjeravam ju opet kupiti. :)

REPLY

Imam ju i super mi je, baš mi je neki dan ppnestala i namjeravam ju opet kupiti. :)

REPLY

Zaista je odlicna i definitivno nemam namjeru da je mijenjam,a i jako sporo se trosi :)

REPLY

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates