28. veljače 2018.

Danas pišem o mojoj omiljenoj temi, nokti. Sa Gamiss sajta sam poručila soak off gel lakove za koje ste sigurno čule i do sada, ali ću vam ja ukratko objasniti princip na koji rade.
Dakle, riječ je o gelu za nokte koji je nešto blaži od standardnih gelova na koje smo navikle. Nema turpijanja nokatne ploče, nema turpijanja gela prilikom skidanje, dakle nema oštećenja nokta.
Lagano, samo po površini nokta buffer turpijom skinete masni sloj što je redovan postupak u njezi noktiju i ako ne nanosite soak off gel. Zatim po površini nokta pređete acetonom ili medicinskim alkoholom. Naravno mora biti pravi aceton,a ne uljani.
Zatim nanosite tanki sloj primera ili foundation soak off gel polish koji je jako rijedak i morate ga vrlo malo nanjeti kako se nebi razljevao. Koliko dugo svaki od slojeva sušite u lampi ovisi od vrste lampe. LED lampe suše dosta brže te vam je za svaki sloj potrebno 30 sekundi dok UV lampe to rade nešto sporije te suše 3 minute.





1. FOUNDATION ( BASE GEL)




2. GEL POLISH U BOJI 

Prvo se nanosi jedan sloj potpuno tanko, stavlja se u lampu i suši te zatim drugi sloj također tanko te ponovno na 3 minute sušenja.



3. TOP COAT

Nakon drugog sloja, koji se sušio u lampi nanosi se top coat također u tankom sloju. Preciznost je kod top coata najpotrebnija jer je dosta gust te se mora polako i izuzetno ravnomijerno nanjeti.
Nakon 3 minute sušenja završnog sloja, nokti ostaju ljepljivi i to je polimerizirani sloj koji se također skida acetonom ili medicinskim alkoholom.


I to na kraju izgleda ovako:


Sad ću vam predstaviti i ostale nijanse iz seta. Nažalost samo jednu nisam uspijela probati na noktima, ali vjerujem da je podjednako lijepa i kvalitetna kao i ostale.













Postupak uklanjanja je mnogo jednostavan. Na blaznicu stavite malo acetona, blaznicu prislonite na nokat, zamotate folijom i čekate 10-tak minuta. Kada uklonite foliju vidjet ćete da se gel potpuno odigao od nokta i samo ga lagano stresete. I to je to,



1 komentari:

Ucurriysa Herman Casillas Free Download
assitipra

REPLY

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates