1. prosinca 2017.



Burgundy nijanse su neizostavne u hladnim danima te su jedini razlog zašto volim jesen i zimu.

Vodeći se tim Maybelline nam je za ovu jesen pripremio The burgundy bar paletu sjena. Kompilacija zlatnih i bordo tonova idealnih za jesenje make up lookove.

Do sada sam vam pisala o dvije palete iz ove linije, a njihove recenzije ću vam ostaviti ispod.

The nudes paleta  -->  https://goo.gl/yP1upV
The blushed nudes --> https://goo.gl/HHiwXU

U odnosu na te dvije moram da u samom početku kažem da ih je The burgundy bar paleta prevazišla.





Paletom dominiraju topliji tonovi. Broji ukupno 12 nijansi od kojih su samo 2 matt smeđe nijanse odlične za pregib, a ostale shimmeraste. 
 Svih 10 shimmerastih nijansi su na granici puteraste teksture i izuzetno su pigmentovane. Matt nijanse se ne mogu pohvaliti pigmentacijom,ali su super za lagano sjenćenje oka u pregibu.



Postojanost samih nijansi je bolja ukoliko koristite bazu, ali to već svakako znate.
Ne volim pisati o postojanosti nijansi jer ipak ne pričamo o puderu, ali meni svaka od nijansi stoji u punom intenzitetu sve dok ih ne skinem jer ne nosim ih nikad previše dugo, najduže sam ih nosila nekih 6 sati.

Dovoljno je lagano tapkanje kistom na samu sjenu kako bi je prenjeli na kapak, blendanjem malo fube na intenzitetu, ali to i jeste svrha blendanja. Vrlo lagano se nadograđuju. Moram priznati da se truse znatno više nego sjene iz prethodnih, ali nekako je već postalo tradicionalno da se pigmentovane sjene dosta truse.












Do idućeg čitanja :*

Absolute beauty by Olja . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates